TOPteam in Virtueel Bouwen

In mijn tweede boek TOPteam in Virtueel Bouwen, neem ik je mee hoe je in de fasen voorafgaand aan de uitvoering, dus het ontwerpen, engineering en werkvoorbereiden, kortom het virtueel bouwen, een TOPteam kun bouwen.

Misschien heb je je wel eens afgevraagd hoeveel uren er besteed worden aan rework, of wachten op de goede gegevens, of afstemmen met de juiste persoon. Hoeveel tijd je met Emails bezig bent, om jouw werk te organiseren? Schattingen in teams lopen uiteen van 30%-50% van hun tijd. Terwijl de activiteiten waar je energie van krijgt, de minste aandacht krijgen en steeds meer onder druk komen te staan. In mijn 2e boek lees je hoe je meer tijd die je aan jouw vak kan besteden en daarnaast ook nog meer het gevoel krijgt dat je in een TOPteam werkt, die dezelfde passie deelt, waardoor je nog vaker naar huis gaat met het gevoel: dit was een mooie dag en sterker nog, dat je ‘s ochtends naar je project rijdt, met het gevoel: dit wordt een leuke dag!

 

Reactie achterlaten