Michel Tonino

 

Met mijn jarenlange ervaring bij diverse bouwbedrijven en in diverse functies, naast de ervaring als trainer/coach, is het mijn passie om projectleiders en uitvoerders te helpen om een TOPteam te maken van hun team op de bouwplaats. Het resultaat hiervan is dat mensen met nog meer plezier naar hun werk gaan. Hiervoor begeleid ik jou om jouw team te laten groeien. In mijn boek TOPteam in uitvoering kun je dit lezen.

Daarnaast begeleid ik teams in de voorbereiding, engineering en tenderfase. in mijn tweede boek, dat in het 2e kwartaal 2019 uitkomt, kun je dit lezen. 

Door een keer samen met jou een project te doen, zul je nog sneller en beter in staat zijn een goed lopend team te krijgen! Je kunt dan een keer afkijken of experimenteren en daarna voor jou de manier vinden waarop jij een goed team kan smeden. 

Wil je een keer sparren of samen een project doen? Vul onderstaande velden in en ik neem contact met je op.